Friju
Image default
Business / Transportation and Logistics

Aanhanger kopen in Barneveld

Een aanhanger kopen in Barneveld bij Cluistra kopen? Dat kan zeker, wij hebben al jarenlange ervaring met het verkopen van aanhangwagens aan particulieren en bedrijven. Wij hebben een locatie gevestigd in Barneveld, omdat Barneveld bekend staat om de veeteelt en handel als centrum voor de pluimveeteelt. Daarbij komt natuurlijk dat mensen vee willen kopen, maar zelf geen aanhanger hebben, daarom kunt u dan bij Cluistra terecht. Met Cluistra kunt u veilig op weg!

Een aanhanger in Barneveld kopen die BOVAG erkend is

Bij Cluistra  kunt u een aanhanger in Barneveld kopen. Wij hebben een breed assortiment, namelijk open en gesloten aanhangers, aanhangers met een huis, autotransport, kippers, koelaanhangwagens en schamelwagens. U kunt bij ons dus als ondernemer en particulier terecht. Heeft u een koelaanhangwagen nodig, omdat u ijsjes gaat verkopen of juist een gesloten aanhangwagen voor een veilige en snelle verhuizing van uw meubels, dan bent u bij Cluistra aan het juiste adres. Het maakt niet uit voor welke tijdsperiode u een aanhanger nodig hebt, bij ons bent u altijd welkom! Cluistra staat garant voor uw veiligheid, omdat geen enkel aanhangwagen de deur uitgaat voordat deze uitgebreid gecontroleerd is. Daarnaast garanderen wij kwaliteit, onze aanhangwagens zijn namelijk BOVAG erkend, dit betekend dat wij aan strenge kwaliteitseisen moeten voldoen. Hierdoor kunt u zorgeloos van mobiliteit genieten. Als u een aanhangwagen bij ons huurt geldt: De klant is koning! Voor ons staat service en betrouwbaarheid voorop.

Veilig op weg met Cluistra

Als u bij ons een aanhanger huurt laten wij u goed voorbereid de weg op gaan. Als eerste krijgt u een uitgebreide instructie en kunt u op ons terrein ook even uitproberen hoe het moet. Dit alles doen wij om te zorgen dat u veilig op weg kunt, zonder ongelukken te veroorzaken. Wilt u een aanhangwagen kopen bij Cluistra tegen een zeer scherpe prijs? Dat kan, neem vrijblijvend contact op via onze website, bezoek onze locatie of bel ons met al uw vragen. Wij geven een vakkundig en eerlijk antwoord op al uw vragen, daarnaast geven wij ook graag advies, zodat u veilig op weg kunt!