Friju
Image default
Business / Transportation and Logistics

Baan zoeken

Je kan bij OTTO Work Force jouw baan zoeken. Zo kan je een orderpicker worden die bestellingen ontvangt middels een voicepicksysteem. Je krijgt dan een headset op welke jou vertelt wat je moet doen. Je zal dan stap voor stap door iedere stelling en gang geleid worden om op jouw bestemming te belanden. Dan zal jou verteld worden in welk vak het ligt en het aantal dat je ervan moet nemen. Je zal in dit geval de eerste 10 dagen ingewerkt worden om je bekend te maken met het voicepicksysteem.

Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld voorman te worden bij een bedrijf. Je kan dan leidinggeven als dat wat voor jou is. Je bent dan verantwoordelijk voor coachen, begeleiden, aansturen en motiveren van andere medewerkers. Het is daarbij van belang dat de geldende procedures en richtlijnen in acht worden gehouden. Als je dit ook wilt kies dan voor een baan zoeken bij OTTO Work Force.

Vacatures bij ons

Als er dus vacatures zijn waar je naar op zoek bent dan kan je die bij ons vinden. Er zijn tal van verschillende banen bij OTTO Work Force te vinden. Naast het samenstellen van orders en leidinggeven zijn er nog vele andere beroepen die je kan kiezen. Zo kan je bijvoorbeeld machine bestuurder zijn die aan de loopband werkt. Je bent dan verantwoordelijk voor het proces waarbij er iets geproduceerd of ingepakt wordt. Je zal het onderhoud doen. Op het moment dat er een storing is zal er bijvoorbeeld onderhoud gedaan moeten worden waardoor het probleem zich oplost. En verder kan je zelf ook aan de lopende band werken als productielijn medewerker.

Werk en uitdaging

Wil je ook een uitdagend beroep? Kijk dan naar een leuke vacature voor werk bij OTTO Work Force. Je vindt hier heel veel verschillende soorten banen zoeken en vinden. Als je dus werk en uitdaging wilt ga je naar ons.

 

https://www.ottoworkforce.nl/