Bax Houthandel voor al uw houten vloeren

Voor voordelige en goede houten vloeren moet u bij Bax Houthandel in Barneveld zijn. Bij Bax Houthandel verkopen wij direct uw vloer zonder tussenkomst van dealers. Zo heeft u altijd de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Zowel u als wij profiteren van deze manier van zaken doen. U betaalt niet teveel en Bax Houthandel kan steeds groter en sterker worden en deze manier voortzetten op grotere schaal.

Vakkundig geïnstalleerde houten vloeren

Wij ontwikkelen houten vloeren en andere producten en produceren deze producten al meer dan 20 jaar. Uw nieuwe vloer kunnen wij door ons eigen vakkundig personeel laten leggen bij u thuis. Onze houthandel is ontstaan uit een groot aannemersbedrijf. Dit aannemersbedrijf had te maken met veel slooppanden waar grote hoeveelheden hout uit vrijkwam. Deze hoeveelheden hout kregen een nieuw leven dankzij de juiste bewerking en behandeling. Op die manier ontstond Bax Houthandel. Inmiddels produceren en verkopen wij al 20 jaar de beste vloer voor iedereen en heeft Bax Houthandel meerdere eigen vestigingen in Nederland. Voor de aankoop en installatie van uw nieuwe houten vloer bent u dus bij Bax Houthandel aan het juiste adres.

Een vloer voor iedereen

Iedereen is op zoek naar een andere soort vloer van hout. Daarom hebben wij ons in verschillende varianten gespecialiseerd. Elke vloer heeft zijn eigen kenmerken. Deze kenmerken zijn in de loop der jaren per vloer ontstaan. Het is voor veel mensen lastig om een keuze te maken en te weten welke vloer ze nodig hebben. Daarom adviseert Bax Houthandel u graag over een passende vloer voor uw situatie. We hebben de keuze uit lamelparket, een massieve vloer van echt hout of de parketvloer. Bij de parketvloer heeft u ook de keuze uit de klassieke variant of de vloer met een moderne knipoog. Verder kunt u ook kiezen uit een breed visgraat patroon in een lamel uitvoering of uit stroken in lange delen, al dan niet verouderd of in een patroon gelegd, zoals de visgraat, vlecht- of blokvloer. Bij de massieve vloer van echt hout heeft u de keuze uit een breed scala aan eiken. Daarnaast heeft u ook de keuze uit een groot assortiment verouderde vloeren en nog ongeveer 20 andere houtsoorten. Kom dus vooral een keer langs en kijk wat het beste bij u past.