Friju
Image default
Business / Transportation and Logistics

Bekers van karton

 

Wilt u bekers van karton bij u op de werkvloer? Ze geven net iets meer sfeer dan de standaard witte of bruine plastic koffiebekers. Beiden zijn bestand tegen hoge temperaturen waardoor ze beiden geschikt zijn als container voor koffie, thee en andere hete dranken. Maar de kartonnen koffiebeker zal uiteindelijk net dat beetje meer professionaliteit uitstralen doordat de plastic drinkbeker goedkoper oogt.

Doe er daarom verstandig aan en neem de papieren variant. Hierbij passen overigens ook heel goed de houten uitvoering voor een roerstaafje. De plastic variant past beter bij de koffiebeker van hetzelfde materiaal. Wat u verder nog kunt doen is door uw bekers van karton te bedrukken met een full colour opdruk.

Karton laat zich goed bedrukken

Doordat karton zich goed laat bedrukken kunnen de full colour eigenschappen van de inkt buitengewoon goed naar voren komen. Het is mogelijk om kartonnen koffiebekers te bedrukken met elke kleur. U kunt daarom zelf plaatjes uitzoeken die u graag op uw papieren beker terugziet. Kies voor een leuk motiefje of een voorgedrukt patroon. Of kies voor uw eigen stijl en laat een logo drukken op uw koffiebeker van karton. Er zijn dus vele keuzemogelijkheden waar u gebruik van kunt maken. Door handig gebruik te maken van uw logo is het mogelijk om uw papieren drinkbekers om te toveren tot een marketing methode. Ze geven in dat geval namelijk gratis reclame voor uw bedrijf.

Zorg voor verse koffie

Wanneer u uw koffiebekers van karton hebt ontbreken er nog een aantal zaken. De verse koffie zal u zelf voor moeten zorgen, maar daarbij kan Koffiebekerbestellen.nl nog heel wat accessoires bij leveren. Zo verkopen we eenmalig bruikbare creamersticks, suikersticks en roerstaafjes. Bovendien zijn er nog plastic deksels die passen op de kartonnen koffiebekers om ervoor te zorgen dat de thee of koffie goed warm blijft. Er zijn draagtrays voor de behulpzame lieden onder ons die meerdere kartonnen bekers willen verzorgen.