Friju
Image default
Business / Transportation and Logistics

Bij Polderscooter in Flevoland nu ook de NIU N1S te koop

NIU N1S, het zegt je vast en zeker nog niet zo heel veel. Maar aan het einde van dit blog, heb je meer informatie om uiteindelijk een weloverwogen keuze te kunnen maken welke scooter het beste bij jou past. 

De NIU N1S is een ware revolutie op het gebied van Lithium-ion

Deze NIU N1S E-scooter met de welbekende Duitse precisie vervaardigde Bosch motor heeft een heel lichte accu voor meer bereik. Die het energieverbruik optimaliseert. Elke keer dat je remt wordt de accu opgeladen. Dit is mogelijk door het “Field-Oriented Control” systeem. Op de door Panasonic gemaakte accupakketten, speciaal voor de NIU N-series krijg je een garantie van meer dan twee jaar. Het kan even wennen zijn, dat je je scooter soort van moet ‘ontmantelen’ (ontdoen van de accu) maar met slechts een gewicht van 10 kilogram is dat zeker geen probleem. Je kan hem makkelijk meenemen om op te laden thuis of op je werk. Alleen als je een halve dag werkt, kan het zijn dat de accu nog niet helemaal vol is, omdat de accu zo’n 6 uur nodig heeft om volledig opgeladen te worden.  Met een volle accu kan je met deze waanzinnig leuke scooter zo’n 50 tot 70 kilometer afleggen voordat je hem weer moet ‘ontmantelen’. Voor woon- werkverkeer of voor leuke snelle ritjes een prima afstand die je met slechts een accu kunt afleggen.

Eenvoud en toch elegant

Onder de noemer: meer met minder, zijn de professionals aan de slag geslagen om een uniek ontwerp te vervaardigen. Uiteindelijk hebben alle inspanningen geleid tot een stabiele en krachtige scooter die toch een eenvoudige en elegante uitstraling heeft. Het voordeel van een NIU scooter? Elke eigenaar van deze prachtige scooter kan voor het onderhoud van hun scooter naar elk willekeurig maar geregistreerd onderhoudscentrum in eigen regio terecht voor het reguliere onderhoud of eventuele standaard reparaties.

NIU N1S leasen

Deze waanzinnige scooter heeft, eerlijk is eerlijk, een behoorlijke aanschafprijs. Maar dankzij de mogelijkheid die Polderscooter biedt om je scooter te leasen, komt het in bezit zijn van deze scooter wel heel dichtbij. Voor slechts Euro 18 per maand, kan je al eigenaar worden! Loop gerust eens de grote showroom binnen en laat je verrassen.

Wil je de NIU N1S kopen of leasen? Bekijk de website.