Raadpleeg EKH.nl om veiligheidsrisico’s op de werkvloer tot een minimum te beperken

Friju

Om veiligheidsrisico’s op de werkvloer tot een minimum te beperken kunt u de website EKH.nl raadplegen voor alle informatie. Een werkgever is verantwoordelijk voor wat er gebeurt op de werkvloer. Denk hierbij aan veiligheid, met de vraag ‘worden de richtlijnen nageleefd om de veiligheidsrisico’s te beperken?’ Het is daarom belangrijk dat de hijs- en hefgereedschappen en hijskranen op de juiste manier worden gebruikt. Aan de andere kant is het ook van belang om na te gaan in welke staat de gereedschappen zich bevinden. Dit heeft namelijk ook invloed op de veiligheidsrisico’s. Meer over D-sluitingen laten keuren door EKH.

Ongevallen voorkomen door regelmatig te keuren volgens EKH.nl

Volgens EKH.nl kunt u ongevallen voorkomen door regelmatig te keuren. Dit verkleint het risico zeer sterk. Zo’n keuring moet volgens de Arbowet worden gedaan door iemand die deskundig is en ervaring heeft met het keuren van hijs- en hefgereedschappen. Branchevereniging EKH.nl vindt dat bij een keuring niet alleen wordt gekeken naar de minimale veiligheidseisen van hijs- of hefgereedschappen, maar ook of een gereedschap in de komende tijd veilig gebruikt kan blijven worden. Daarom is een periodieke keuring door een deskundige van hijs- en hefgereedschappen en hijskranen een verplichting van de werkgever.

EKH.nl heeft samen met DNV-GL een certificatieschema opgesteld zodat er deskundig op de werkvloer gekeurd kan worden

EKH.nl heeft een samenwerking met DNV-GL en een certificatieschema opgesteld. Op deze manier kunnen hijs- en hefgereedschappen en hijskranen deskundig worden gekeurd. Het gaat hierbij om twee certificatieschema’s:

  • EKH-Keurmeester Hijs- en hefgereedschappen

  • EKH-Keurmeester Hijskranen

Op deze manier is het mogelijk om deze deskundigheid in de vorm van gecertificeerd EKH-Keurmeesters aan de markt te bieden. Voor het EKH-certificaat gelden wel een aantal eisen voordat iemand in aanmerking komt. Zo moet een kandidaat aan de eisen voldoen rondom het opleidingsniveau. Een kandidaat moet minstens een opleiding MBO werktuigbouwkunde niveau 2 hebben afgerond en specifieke kennis hebben op het gebied van hijsgereedschappen of een gelijkwaardige opleiding. Daarnaast moet een kandidaat aantoonbare ervaring hebben van tenminste 2 jaar met het zelfstandig inspecteren, keuren of repareren van hijs- en hefgereedschappen. Tot slot moet de kandidaat het theoretische en praktische examen met een voldoende resultaat hebben afgerond.

Een goede nachtrust krijgt u door Dekbedenmatras.nl!

Friju

Op dekbedenmatras.nl worden allerlei spullen voor in de slaapkamer aangeboden. Heeft u steeds vaker last van een doorzakken matras? Kan al wekelijks, misschien wel dagelijks, slecht slapen omdat u niet lekker ligt? Heeft u per ongeluk de verkeerde afmetingen van het dekbed besteld? Dan wordt het misschien toch wel eens tijd om dekbedenmatras.nl te bezoeken en het aanbod te bekijken. Op deze site kunt u van alles voor uw slaapgenot vinden, denk aan dekbedden, matrassen, kussens en textiel. Wij bieden u zelfs de mogelijkheid om uw ideale matras samen te stellen bij dekbedenmatras.nl. Zo krijgt u de nachtrust waar u van droomt én die u verdient! Tenslotte is een goede nachtrust ook nog eens belangrijk voor uw gezondheid. Lees snel verder als u meer wilt weten over het aanbod van dekbedenmatras.nl en de op maat gemaakte matrassen.

De slaapspullen van Dekbedenmatras.nl

Zoals reeds in de introductie is genoemd worden er op dekbedenmatras.nl matrassen, dekbedden, kussen en textiel aangeboden. Bij de matrassen kunt u kiezen uit een breed aanbod. Zo kunt u kiezen uit koudschuim, traagschuim, latex en waterdichte matrassen. Daarnaast kunt u natuurlijk ook uit verschillende formaten kiezen, want iedereen ziet er anders uit. U kunt op dekbedenmatras.nl ook nog dekbedden kiezen. Vanwege de veranderingen van seizoenen bieden we verschillende dekbedden aan. U kunt bij dekbedenmatras.nl kiezen uit synthetisch, wol, zomerdekbedden, veel of weinig dons en katoen. Bij de kussen heeft u eveneens keuze in de vulling. Deze kunt u bestellen met wol, als natuurproduct en nog veel meer. We snappen dat u wellicht het meest nieuwsgierig bent naar de matrassen die u zelf kunt samenstellen. U kunt hierbij de afmetingen, de vorm en het materiaal bepalen. Mocht u nog meer willen weten over het aanbod van dekbedenmatras.nl dan kunt u gerust de website bezoeken.

Een kijkje nemen bij de producten?

Dat kan natuurlijk ook in de showroom. Hier kunt u gerust de matrassen testen en hierop ook uw zelf samengestelde matras baseren. De showroom is te vinden in Ede en de exacte gegevens vindt u op de website. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u vrijblijvend en helemaal gratis contact opnemen met een van onze medewerkers.

Zonnepanelen

Friju

Natuurlijkenergie-nederland.nl maakt het mogelijk om makkelijk en voordelig te starten met het opwekken van natuurlijke energie. Onze ervaren monteurs helpen je graag met het verduurzamen van je huis of bedrijfspand. Natuurlijkenergie-nederland.nl gaat mee met de duurzame ontwikkelingen. Wij verzorgen installaties van zonnepanelen met de beste kwaliteit voor een lage prijs. Voor een zorgvuldige installatie van zonnepanelen voor een voordelige prijs bent u bij Natuurlijkenergie-nederland.nl aan het juiste adres!

Natuurlijkenergie-nederland.nl is de zonnestroom specialist 

Het kopen van zonnepanelen bij Natuurlijkenergie-nederland.nl is een veilige investering. Na de aanschaf van uw eigen zonnepanelen op het dak is de hoge energierekening verleden tijd! Door het investeren in zonnepanelen kunt u gemakkelijk uw eigen zonne-energie opwekken. Dit betekent een duurzamer leven en lagere energiekosten. Energie opwekken met zonnepanelen is goed voor het klimaat. Zonnepanelen zijn dus zeker een milieubewuste investering. Met zonnepanelen op uw dak gaat u eenvoudig en gegarandeerd een duurzamer leven tegemoet! 

Altijd bij u in de buurt!

De monteurs hebben meer dan 15.000 installaties in heel Limburg, Brabant en Gelderland verzorgt. Zij zorgen voor een vertrouwde en snelle installatie. Alles wordt voor u tot in de puntjes geregeld. De specialisten van Natuurlijkenergie-nederland.nl bieden eerlijk en gratis advies. Wij vinden het belangrijk om te luisteren naar de wensen van de klant wat zorgt voor een hoge klanttevredenheid. Natuurlijkenergie-nederland.nl verkoopt de meest geschikte zonnepanelen, omvormers en laadpalen voor uw woonsituatie. Onze specialisten kunnen u ook van advies voorzien op het gebied van subsidies, vergunningen en btw-vergunningen. Advies is kosteloos aan te vragen!

Particulieren en bedrijven 

Wij verkopen zonnepanelen aan particulieren met een vrijstaand huis, twee onder één kap, rijtjeshuis en schuur. De monteurs van Natuurlijkenergie-nederland.nl hebben ervaring met alle soorten bedrijven en kijken naar de best passende mogelijkheden voor uw situatie. Vraag vandaag nog uw gratis vrijblijvende offerte aan. Natuurlijkenergie-nederland.nl geeft u 250 euro korting bij het aanvragen van een offerte! Dit kan gemakkelijk via de website van Natuurlijkenergie-nederland.nl. De monteurs van Natuurlijkenergie-nederland.nl bieden u de beste hulp voor, tijdens en na de aankoop. Onze monteurs staan klaar om bij u aan de slag te gaan!

Veel tevreden klanten gingen u voor. Klanten geven Natuurlijkenergie-nederland.nl gemiddeld een 9,6!

Op zoek naar een opslagruimte in Amsterdam Zuid?

Friju

Heeft u een opslagruimte nodig in Amsterdam Zuid? Uiteraard wilt u een opslagruimte huren voor een schappelijke prijs. Bij Opslagman vindt u de meest voordelige opslagruimtes in de omgeving van Amsterdam Zuid. Naast de prijs maken de vele voordelen van onze opslagruimtes en onze service onze opslagruimtes de meest voordelige. U krijgt namelijk werkelijk meer voor uw geld. Met onze zestien jaar ervaring als familiebedrijf in deze business weten wij hoe het verhuren van opslagruimtes moet gebeuren. Van een vastgoedbedrijf zijn wij gegroeid naar een verhuurbedrijf in opslagruimtes met vestigingen in Amsterdam Zuid, Utrecht, Nieuwegein, Diemen, Veenendaal en Amerongen. Wat maakt onze opslagruimtes zo goed? Dat u 24/7 bij ze kunt komen en dat ze door ons verwarmd, droog en veilig worden gehouden. U krijgt een persoonlijke toegangscode om uw opslagruimte te kunnen betreden. Ook bieden wij een kosteloze ophaalservice en interne transportmiddelen voor het verplaatsen van uw spullen. Als u uiteindelijk uw opslagruimte wilt upgraden of downgraden kan dit gemakkelijk, maar ook als u uw opslagruimte niet meer nodig heeft kunt u deze simpelweg elk moment opzeggen zonder opzegtermijn. Zoekt u naar financiële duidelijkheid zonder onverwachtse bijkomende kosten en complete service voor uw opslagruimte in Amsterdam Zuid? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Uw opslagruimte in Amsterdam Zuid gemakkelijk online regelen

In een digitale tijd waar u gewend bent alles online te regelen kunt u bij ons uiteraard ook uw opslagruimte in Amsterdam Zuid online huren via onze site. Hierbij bieden wij u ook een persoonlijke service. U kunt ons altijd bellen met uw vragen. Via uw persoonlijke klantenportaal en mail ontvangt u allerlei informatie.

Reviews

Bij Opslagman hechten wij veel waarde aan onze klanttevredenheid. Over de jaren hebben wij dan ook veel positieve reviews ontvangen van onze klanten, een fijne indicatie dat ons idee werkt. Bent u benieuwd naar deze reviews? Deze zijn op verscheidene plekken online terug te lezen, waaronder Feedback Company, Google of huren.nl. Voor meer informatie over ons bedrijf, onze opslagruimtes of voor het online regelen van uw opslagruimte verwijzen wij u graag door naar onze site: www.opslagman.nl.

Uw specialist op het gebied van hijsmiddelen is Hijswinkel

Friju

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van hijsmiddelen, dan bent u bij Hijswinkel aan het juiste adres. Wij zijn uw toeleverancier van voordelige hijsmiddelen van een uitstekende kwaliteit. We leveren u hijsmiddelen zoals takels, hijsbanden, heftafels en platenklemmen. Ook kunnen we u onderdelen voor de hijsmiddelen bieden. U bestelt deze middelen heel gemakkelijk en tegen een goede prijs op onze website. Onze hijsmiddelen voldoen stuk voor stuk aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Bij Hijswinkel gaat veiligheid boven alles. Daarom testen we onze hijsmiddelen eerst goed uit, voordat we deze aan u verkopen. Onze hijsmiddelen zijn van goede kwaliteit en u kunt ze bij ons bestellen voor een erg lage prijs. Ook geven we u gratis advies met kennis van zaken. Kennis en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel en we staan dan ook dagelijks voor u klaar met de beste hijsmiddelen. Hijswinkel is dus echt uw beste partner in hijsmiddelen.

De verschillende producten van Hijswinkel

In de webshop van Hijswinkel vindt u uitsluitend A-merk producten van een uitstekende kwaliteit. Hijswinkel heeft namelijk een jarenlange ervaring in de hijswereld. We weten welke middelen u het beste kunt gebruiken voor uw projecten en zullen u hier dan ook in adviseren. Onze aanbod op het gebied van hijsmiddelen is erg ruim. Bij Hijswinkel vindt u bijvoorbeeld ladingspanners. U kunt deze spanners gebruiken om ladingen mee vast te zetten. U voorkomt zo dat er iets met uw ladingen gebeurt tijdens het hijsen. Onze ladingspanners vindt u in verschillende soorten en maten en ze zijn gemakkelijk en niet zwaar in gebruik. U kunt er alle kanten mee op, omdat ze erg robuust zijn. Ook bieden we u bij hijswinkel harpsluitingen aan. Deze sluitingen kunt u gebruiken bij het verbinden van de hijshaak met het hijsgereedschap. De harpsluitingen zijn beschikbaar in verschillende versies. U vindt dan ook altijd de perfecte harpsluiting voor uw project. Tevens vindt u bij Hijswinkel hijskettingen. Deze kettingen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes. We kunnen u adviseren over welke lengte het beste bij uw lading en project past. Al onze producten zijn vrijwel onderhoudsvrij, omdat ze in de fabriek goed zijn geprepareerd. Voor hijsmiddelen van de beste prijs en een uitstekende kwaliteit, moet u dus bij Hijswinkel zijn.

Duurzame aluminium schuifpui op maat samenstellen

Friju

Bent u op zoek naar een aluminium schuifpui? Bij Schipper Ede vindt u de meest moderne, duurzame en mooiste aluminium schuifpuien. Want een aluminium schuifpui is werkelijk waar een must voor elke woning. Met een aluminium schuifpui wordt u namelijk ’s ochtends wakker en kunt u meteen de zonnestralen van de mooie ochtendzon uw huis in halen of genieten van de lekkere frisse lucht van de natuur. Met een schuifpui haalt u de natuur dichter in huis. Dit terwijl ze weinig ruimte innemen, goed zijn voor de energierekening, in elk huis wel passen en bovendien simpelweg enorm hip en modern zijn. Bent u overtuigd van de noodzaak van een aluminium schuifpui in uw huis? Wilt u ook genieten van deze voordelen en uzelf dichter bij de natuur brengen? Dan heeft u bij ons een zeer ruime keuze aan schuifpuien. Zowel in materialen als in kleuren is er genoeg te kiezen. Alhoewel u dus uit meerdere materialen kunt kiezen raden wij bij Schipper Ede de aluminium schuifpui aan. Deze bieden namelijk veel voordelen ten opzichte van schuifpuien van andere materialen. De aluminium schuifpuien ogen modern en slank, bieden optimale lichtinval en hoeven niet geschilderd te worden doordat de aluminium in verschillende kleuren verkrijgbaar is. Bij ons kunt u zowel iedere RAL-kleur uitkiezen voor uw aluminium schuifpui. 

Aluminium schuifpui met complete service

Heeft u uw perfecte aluminium schuifpui uitgezocht maar geen zin deze zelf te moeten monteren? Dat hoeft ook niet! Wij van Schipper Ede monteren met veel plezier uw aluminium schuifpui met de beste deskundigen. Door onze expertise kunnen wij dit makkelijk en zo goed mogelijk doen, waar wij u veel moeite mee kunnen besparen. Niet alleen helpen wij u graag met het monteren van uw aluminium schuifpui, bij ons kunt u ook terecht voor advies bij het keuzeproces. Als u dan uw ideale aluminium schuifpui gevonden heeft kunt u binnen een dag al van deze genieten, wij verwijderen zelfs uw oude kozijnen voor u!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u nog niet zeker van uw keuze of wilt u meerdere opties openhouden? Dan kunt u bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen, onze showrooms bezoeken en advies vragen aan een van onze professionals. Uiteraard kunt u ons ook vragen stellen over aluminium schuifpuien via onze website.

Een goedkoop lamelparket kopen

Friju

Mijn vrouw en ik gingen kijken voor een goedkoop lamelparket voor ons nieuwe huis. We hadden sinds kort een nieuw appartement samen gekocht en waren bezig met alles een beetje inkopen voor het nieuwe huis. Hierbij moet je denken aan meubels, verf en natuurlijk een vloer! We hadden nog niet echt een goed beeld wat we wilden doen met de vloer maar een ding wisten we wel zeker. Het werd een lamelparket, omdat dat ideaal is voor een appartement en nog eens goedkoop is.

Waar kan ik een goed lamelparket kopen?

In het begin dacht ik dat een lamelparket een van de goedkopere opties was voor een toch mooie vloer. Maar sommige bedrijven vroegen echt belachelijke bedragen voor bepaalde vloeren waar ik van dacht: ‘Mijn hemel!’ Dus ik en mijn vrouw moesten heel goed onderzoek doen voordat we echt een vloer gingen kopen bij een bepaalde aanbieder. Na een paar missers hadden we eindelijk een bedrijf gevonden waar we wel goede producten konden halen. Dit bedrijf was Bax Houthandel en zij waren gespecialiseerd in het maken van verschillende soorten houten vloeren. Waar ze onder andere ook lamelparketten verkochten voor een goede prijs. 

Een goed bedrijf met mooie producten

Toen ik al naar het assortiment keek, werd ik al vrolijk van alle producten die ze aanbieden. Van prachtige houten vloeren tot aan andere middelen om deze goed bij te houden. Daarnaast zagen mijn vrouw en ik de perfecte vloer voor ons huis en besloten deze bij hen te bestellen. We wisten alleen niet hoeveel pakken van lamelparket we nodig hadden. Maar gelukkig konden we ook voor advies terecht bij Bax Houthandel en hadden we het goede aantal meegekregen. Binnen een paar dagen hadden we al de vloer binnen en konden we beginnen met het verbouwen van de vloer. Nu de vloer er eenmaal in ligt, hadden we geen betere vloer kunnen kiezen dan deze.

Bax Houthandel

Ben jij ook benieuwd wat Bax Houthandel allemaal te bieden heeft qua houten vloeren? Bekijk dan eens de website voor meer informatie over alle producten die zij maken en nog veel meer.

Garage Geurtsen, garage in Renswoude

Friju

Wanneer u een garage in Renswoude nodig heeft, staat Garage Geurtsen gewoon voor u klaar. Er zijn heel veel verschillende dingen wat u nodig zou kunnen hebben. In ieder geval doen we aan de verkoop van auto’s en hebben we ook speciale occasions waar u uit kunt kiezen. Echter, wanneer een auto heeft die vooral iets lijkt te hebben wat mankeert, kunt u gerust bij ons langskomen voor een servicebeurt bij de werkplaats, onze medewerkers helpen u graag verder. U kunt gewoon een afspraak in onze agenda plannen, daarvoor kunt u bellen of het online regelen. Tot slot staan we ook voor u klaar wanneer u autoschade heeft.

Garage in Renswoude

Als garage in Renswoude kunt u met ieder merk en iedere soort auto bij ons aankloppen. Wanneer uw voorkeur gaat naar een nieuwe auto of occasion, kunnen we deze dus gewoon voor u leveren, zoals we net al genoemd hebben. Het voordeel van een auto bij ons uitkiezen ten opzichte van een dealer is dat we proberen zo onpartijdig mogelijk te zijn, en onze klanten te voorzien van neutraal advies waar ze écht iets aan hebben. Het klinkt namelijk vrij voor de hand liggend, dat autodealers een voorkeur hebben voor hun eigen merk om te verkopen, maar soms laten ze het toch lijken of het niet zo is. En dan staan wij klaar als werkelijk onafhankelijke verkopers. Wij zullen onze klanten niet ompraten met mooie worden die later leeg blijken te zijn, we streven ernaar om werkelijk betrouwbaar advies te geven.

Service en onderhoud

Zoals we net al noemden is het mogelijk om bij ons service en onderhoud te krijgen. We verkopen dus nieuwe en tweedehands auto’s, maar die moeten ook eens in de zoveel tijd een check krijgen of alles nog wel goed werkt! Wij staan zes dagen per week voor u klaar, ook op een zaterdag. Daarnaast houden we rekening met uw werktijden, het is mogelijk om donderdagavond bij ons langs te komen tussen zeven uur ’s avonds en negen uur ’s avonds. Hoe dan ook maken we wel tijd voor u vrij.

Hoera, opslagruimte expert Opslagman nu ook voor jouw opslagruimte in Amsterdam

Friju

Opslagruimte in Amsterdam nodig? Dé expert Opslagman heeft nu ook zijn deuren geopend in Diemen! Het nieuwe pand is te vinden in Diemen en voorziet in service en kwaliteit die je gewend bent van de andere 4 locaties in Nieuwegein, Utrecht, Amerongen en Veenendaal.

Wat je mag verwachten van onze opslagruimte in Amsterdam

Je bent bij Opslagman verzekerd van betaalbare en goede opslagruimte in Amsterdam.

Het pand gelegen Diemen, beschikt over een goederenlift zodat je zelf niet je spulletjes de trap op hoeft te slepen. Uiteraard zijn alle opslagruimtes verwarmd en vochtvrij zodat je zelfs je dierbare fotoalbums of documenten met een gerust hart kunt opslaan. 

Ook beschikken de opslagruimtes over 24/7 camerabewaking, zodat er altijd een oogje in het zeil wordt gehouden over je spulletjes.

Zelf heb je dagelijks toegang tot je opslagbox van vroeg in de ochtend tot laat in de avond. En je auto die rij je tot bij de voordeur, zo kan je makkelijk laden en lossen. Er zijn ook steekwagentjes en hondjes te leen, zo loopt je verhuizing op rolletjes!

Opslagbox op maat

Of je nou je hele inboedel wilt opslaan voor de wereldreis die je wilt maken, of je tuinset wilt opslaan voor de wintermaanden, Opslagman heeft opslag op maat; er zijn kleine units beschikbaar vanaf  3 vierkante meter tot grote boxen van 66 vierkante meter.

Geen verborgen kosten en geen opzegtermijn

Al die service tegen een superscherpe prijs, en je zit nergens aan vast. Opslagman is maandelijks opzegbaar, dus geen langlopende contracten en gedoe. Een unit huur je eenvoudig online vanuit je luie stoel. Je kiest de grootte van de opslag, kiest de ingangsdatum en rekent veilig en vertrouwd af via ideal. Daarna ontvang je een bevestigingsmail met je persoonlijke toegangscode tot de unit en bijbehorende instructies. Super simpel, overzichtelijk en transparant! Blijkt het toch dat je meer ruimte nodig had dan je dacht? Geen probleem, verhuizen naar een andere box is zo geregeld. Wil je toch even langskomen om een unit te bekijken? Onze medewerkers in Amsterdam staan voor je klaar en geven je graag een rondleiding. Natuurlijk ben je ook welkom voor advies op maat.

Hoogwerker in Amersfoort nodig?

Friju

Bent u op zoek naar een hoogwerker in Amersfoort? Komt dat even goed uit, wij van jekuntmijhuren.nl hebben er eentje voor u! Wij zijn specialist in de verhuur van aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften. U kunt dus voor heel veel bij ons terecht, we helpen u graag verder. Wij leveren niet alleen onze hoogwerkers in Amersfoort, maar ook in een straal van vijftig kilometer rondom Veenendaal en Ede. Wanneer u hier in de buurt woont, of werkzaamheden hebt, kunt u dan gewoon bij ons terecht. Hoewel onze werkzaamheden straal vrij klein is, kunt u onze hoogwerkers door heel Nederland aan het werk zien!

Hoogwerkers in Amersfoort, heel veel

Bij Jekuntmijhuren.nl kunt u een heleboel verschillende soorten hoogwerkers krijgen, wel vierenveertig soorten! Dit betekent dat we voor iedere klus wel een hoogwerker voor u kunnen vinden. Het maakt niet uit wanneer u er een nodig heeft voor een schilderklus waar het op een onbereikbare plek zit, of juist een aantal lampen wil vervangen. Het kan allemaal met onze hoogwerkers. Echter, het kan zijn dat u niet zeker weet welke hoogwerker het meest geschikt is voor de klus die u wilt klaren. In dat geval staan we klaar voor u, u kunt gewoon contact met ons opnemen en dan voorzien we u van advies. Het is namelijk zonde wanneer u teveel betaalt voor bereik wat u eigenlijk niet nodig heeft, maar het is ook onhandig wanneer u een hoogwerker heeft die niet ver genoeg kan reiken om de klus af te maken waar u mee bezig bent. Wij van jekuntmijhuren.nl staan dan voor u klaar.

Jekuntmijhuren.nl

Bij Jekuntmijhuren.nl kunt u dus van alles en nog wat krijgen, mét persoonlijk advies en begeleiding. Het is bij ons mogelijk voor zowel zakelijke klanten als particulieren om een hoogwerker te huren. Wanneer u gewoon even door onze collectie aan hoogwerkers wil gaan kijken, kunt u gewoon op een categorie klikken en op deze manier meer informatie krijgen. Er staat bijvoorbeeld bij wat de afmetingen zijn, en de reikwijdte die met de hoogwerker bereikt kan worden. Kom naar jekuntmijhuren.nl!