Friju
Image default
Business / Transportation and Logistics

Een comfortabele en duurzame schaftwagen kopen?

Schaftwagens en de bouw horen bij elkaar

Schaftwagens en de bouw zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als voorman, uitvoerder of eigenaar van een bouwbedrijf weet je dat een schaftwagen kopen, of meer exemplaren, van groot belang is voor het succesvol uitvoeren van bouwklussen op locatie. Een schaftwagen kopen is belangrijk omdat je dan altijd een keet ter beschikking hebt zodat jouw collega’s tot rust kunnen komen en hun energieniveau weer kunnen opladen.

Pluspunten van de aankoop van een schaftwagen

Maar een schaftwagen kopen heeft nog wel meer pluspunten dan alleen een plek om te rusten. Zo biedt een schaftwagen kopen op de volgende punten echte meerwaarde:
• Het huren van een schaftwagen is op termijn duurder dan een schaftwagen kopen. Wie een schaftwagen aanschaft, investeert eenmalig en kan de aangekochte schaftwagen altijd en overal inzetten. Je zit niet met huurtermijnen, ongewenste schadegevallen, et cetera, omdat de schaftwagen gewoon in eigen bezit is.
• Schaftwagens hebben vaak extra opslagruimte voor bouwgereedschap en materialen. Dit is met name handig bij langere klussen. Er hoeft dan niet voortdurend gesleept en gereden te worden met materialen. Aan het begin en einde van de werkdag pak je de materialen of ruim je deze op. Omdat een schaftwagen goed afgesloten kan worden, liggen de bouwspullen op een droge en veilige plaats.
• Als het plotseling slecht weer wordt – het begint bijvoorbeeld onverwacht hevig te onweren -, is een schaftwagen een ideale plek om even te schuilen.

Bekijk nu het assortiment schaftwagens van Brouwer in Nijkerk

Wil je een kwalitatief uitstekende en voordelige schaftwagen kopen, dan kun je je hart ophalen bij het assortiment van Brouwer Nijkerk. Zij hebben een ruim assortiment schaftwagens op voorraad of maken ze op maat. Bekijk het aanbod online of vraag een vrijblijvende offerte aan.