Friju
Image default
Business / Transportation and Logistics

Een goedkoop lamelparket kopen

Mijn vrouw en ik gingen kijken voor een goedkoop lamelparket voor ons nieuwe huis. We hadden sinds kort een nieuw appartement samen gekocht en waren bezig met alles een beetje inkopen voor het nieuwe huis. Hierbij moet je denken aan meubels, verf en natuurlijk een vloer! We hadden nog niet echt een goed beeld wat we wilden doen met de vloer maar een ding wisten we wel zeker. Het werd een lamelparket, omdat dat ideaal is voor een appartement en nog eens goedkoop is.

Waar kan ik een goed lamelparket kopen?

In het begin dacht ik dat een lamelparket een van de goedkopere opties was voor een toch mooie vloer. Maar sommige bedrijven vroegen echt belachelijke bedragen voor bepaalde vloeren waar ik van dacht: ‘Mijn hemel!’ Dus ik en mijn vrouw moesten heel goed onderzoek doen voordat we echt een vloer gingen kopen bij een bepaalde aanbieder. Na een paar missers hadden we eindelijk een bedrijf gevonden waar we wel goede producten konden halen. Dit bedrijf was Bax Houthandel en zij waren gespecialiseerd in het maken van verschillende soorten houten vloeren. Waar ze onder andere ook lamelparketten verkochten voor een goede prijs. 

Een goed bedrijf met mooie producten

Toen ik al naar het assortiment keek, werd ik al vrolijk van alle producten die ze aanbieden. Van prachtige houten vloeren tot aan andere middelen om deze goed bij te houden. Daarnaast zagen mijn vrouw en ik de perfecte vloer voor ons huis en besloten deze bij hen te bestellen. We wisten alleen niet hoeveel pakken van lamelparket we nodig hadden. Maar gelukkig konden we ook voor advies terecht bij Bax Houthandel en hadden we het goede aantal meegekregen. Binnen een paar dagen hadden we al de vloer binnen en konden we beginnen met het verbouwen van de vloer. Nu de vloer er eenmaal in ligt, hadden we geen betere vloer kunnen kiezen dan deze.

Bax Houthandel

Ben jij ook benieuwd wat Bax Houthandel allemaal te bieden heeft qua houten vloeren? Bekijk dan eens de website voor meer informatie over alle producten die zij maken en nog veel meer.