Friju
Image default
Business / Transportation and Logistics

Een houten picknicktafel van eikenhout

Op zoek naar een houten picknicktafel die jaren meegaat, dan kan houtenpicknicktafelkopen.nl u helpen! Wij maken zelf picknick tafels van eikenhout. Eikenhout is een bekende houtsoort, die sterk is en tegelijkertijd goed te bewerken is. Dat maakt het zo geschikt voor het maken van picknicktafels, maar ook voor het bouwen van sluisdeuren van eikenhout, kozijnen, deuren en nog veel meer. Al eeuwen wordt eikenhout gebruikt voor het maken van meubels en picknicktafels. Dit komt doordat eikenhout vochtbestendig is en ontzettend sterk. Hierdoor gaan onze picknicktafels lange tijd mee, geeft het een natuurlijk aanzicht en kan het wel tegen een stootje. Ook is eikenhout mooi af te werken, zodat er geen splinters of iets dergelijks aan onze picknicktafels zit, waardoor u of anderen zich kunnen verwonden.

De behandeling van de houten picknicktafels

Onze houten picknicktafels zijn in donker en blank eikenhout verkrijgbaar. De kleur van de picknicktafels heeft niets te maken met een ander soort eikenhout, maar ontstaat puur op basis van een verschil in behandeling. Om donker eikenhout te krijgen is het eikenhout behandeld in ammonia. Daarnaast hebben wij onze picknicktafels van hout voorzien van een beschermende lak, zodat ze tegen alle weersomstandigheden beschermd zijn en u jarenlang kunt genieten van onze picknicktafels. Er hoeft geen onderhoud aan de tafels worden gepleegd. De picknicktafels zijn door de beschermende lak die zij hebben gekregen zo goed behandeld, dat er geen onderhoud meer aanzit. Het enigste wat u hoeft te doen is genieten. Onder alle weersomstandigheden kan de picknicktafel buiten blijven staan.

Uniek aan ons zijn de handgemaakte producten

Wat houtenpicknicktafelkopen.nl zo uniek maakt is dat wij alleen maar handgemaakte producten verkopen tegen zeer scherpe prijzen. Als u een picknicktafel koopt bij ons dan betaald u de bodemprijs! Wij houden van scherpe prijzen en snelle levering. Onze picknicktafels worden als bouwpakketten afgeleverd. Heeft u liever dat wij hem in elkaar zetten? Dat kan natuurlijk altijd, geef dit aan bij het afrekenen van de bestelling. U kunt voor vragen altijd telefonisch terecht bij de klantenservice, zij voorzien u van vakkundig advies. U kunt ook altijd de picknicktafels op locatie komen bekijken in Cothen.