Een nieuwe verkoopwagen gekocht bij Innovan Trailers

Ik ben op zoek gegaan naar een nieuwe verkoopwagen voor mijn eigen bedrijfje. Eerst had ik al een oude verkoopwagen die vele jaren voor mij klaar heeft gestaan. Het is alleen zo dat hij steeds een dagje ouder wordt en niet meer functioneert zoals hij hoorde. Daarom werd het tijd om een nieuwe verkoopwagen aan te schaffen. Het proces deed wel pijn om mijn goede oude vriend weg te doen, maar het was de hoogste tijd.

Op zoek naar een nieuwe verkoopwagen voor mijn bedrijf

Het zoeken naar een nieuwe verkoopwagen was nog een heel proces. Ik had zelf al een paar bedrijven op het oog die mij misschien konden helpen. Zelf heb ik ook aan andere collega’s gevraagd waar zij hun verkoopwagens hadden gekocht. Daarna had ik een selectie gemaakt van twee bedrijven die mij het beste konden helpen. Het eerste bedrijf waar ik langs ging vond ik er slordig uitzien en er was helemaal geen klik met de medewerkers, dus deze viel snel af. Toen bleef alleen het tweede bedrijf over, Innovan Trailers. Ik had daar een afspraak gemaakt om te praten over mijn verkoopwagen. Op de dag van de afspraak werd ik vriendelijk begroet en gingen we praten over de verkoopwagen. Wat opviel was dat de medewerker goed luisterde naar mijn wensen en behoeften en deze terugkoppelen naar mij toe.

Uniek in zijn soort!

Bij de afspraak had ik de optie om uit een standaard pakket te kiezen, maar ook om zelf een ontwerp te maken. Dit vond ik zelf een goed idee, want dan onderscheid ik mezelf van andere. Dus nadat we alle details hadden besproken ging de productie van start. Na ongeveer een paar weken stond mijn nieuwe verkoopwagen klaar en ik was er dolgelukkig mee! Hij was precies zoals ik het wilde en nog zelfs beter. Ik had dit niet kunnen realiseren zonder de hulp van Innovan Trailers!

Bezoek de website

Wilt u ook een verkoopwagen helemaal inrichten zoals u dat wilt, of bepaald advies? Bekijk dan voor meer informatie de website van Innovan Trailers wat wij voor kunnen betekenen. Daar kunt u ook alle contactgegevens vinden om een afspraak te maken.