Friju
Image default
Business / Transportation and Logistics

Een prachtige Bijbelse rondreis gemaakt door Israël

Voor de verjaardag van mijn man, hebben we een bijbelse rondreis gemaakt door het land Israël. Sommige mensen zouden ons voor gek verklaren om nu naar Israël te gaan, maar het valt allemaal mee. Het is een super mooi land, en met de extra toevoeging was het een unieke ervaring. Wij hebben allerlei soorten dingen gezien die je niet zomaar kunt vinden of zien in je leven.

Deze Bijbelse rondreis door Israël was een unieke ervaring

Het idee van een Bijbelse rondreis door Israël, kwam door mijn ouders. Die zijn qua geloof ook christelijk en hebben zo’n zelfde rondreis gemaakt alleen dan in een ander land. De ervaring en mooie dingen die ze daar hebben gezien was ongelofelijk. Daarom leek mij het ook leuk om dit te doen voor zijn verjaardag. Eerst had ik echt geen idee waar ik zo’n specifieke rondreis kon vinden. Gelukkig hielpen mijn ouders mee met zoeken naar een organisatie die zulke reizen doet. Al snel kwamen we bij de website van Israël Idoed Reizen. Op de site konden we een volledige reis boeken, inclusief hotelovernachting, vlucht en reisleider. Ik had meteen geboekt en ik kon niet wachten op onze avonturen.

Wij zullen dit nooit meer vergeten

Het was eindelijk tijd om mijn man te verrassen met de reis naar Israël. Nadat ik het hem had verteld, was hij super verrast en kon hij niet wachten. Toen we op Schiphol waren ontmoeten we onze medereizigers en gingen met z’n alle het vliegtuig in. Op bestemming aangekomen werden we vriendelijk begroet en werden we begeleid naar ons hotel. De volgende dag gingen we op pad en zagen we echt bijzondere dingen die geen ander mens eerder had gezien. Echt prachtig! Dit was het beste cadeau wat hij ooit had gekregen zei hij!

Contact

Wilt u meer weten over de reisorganisatie Israël Idoed Reizen? Of wilt u kijken wat uw verschillende opties zijn met de reis? Op de website van Israël Idoed Reizen kunt u alles vinden over de reizen en nog veel meer. Bovendien kunt u daar ook contact met ons opnemen voor als u vragen heeft.