Friju
Image default
Business / Transportation and Logistics

Een scooter in de lease?

De meesten die rijden op een scooter kopen hem, maar waarom zou je hem niet leasen? Dit is wat ik een tijdje terug heb gedaan bij Polderscooter, ik heb een klein bedrag betaald vooraf en nu betaal ik maandelijks een leasebedrag voor mijn scooter. Het heeft voor mij als student het voordeel dat ik niet zo opeens het bedrag voor een scooter bij elkaar kan toveren en daarom het graag in termijnen betaal. Bij Polderscooter valt het heel erg mee hoeveel je hier uiteindelijk onderaan de streep extra voor kwijt bent en het geeft mij toch een rustiger gevoel. Bij Polderscooter is dit proces heel erg soepel verlopen en nog steeds ben ik er blij mee dat ik voor hen heb gekozen, in deze blog zal ik hier nog wat meer over vertellen. Ga voor meer informatie over scooter lease naar www.polderscooter.nl.

Een scooter op lease bij Polderscooter

Ik heb dus bij Polderscooter een scooter in de lease aangeschaft. De reden dat ik dit deed had te maken met mijn beperkte budget toentertijd. Inmiddels heb ik een hoger inkomen en heb ik de scooter afbetaald en is het mijn eigendom, maar in die tijd was het beter om het op deze manier te doen. Zelf was ik nooit op dit idee gekomen, omdat een scooter in de lease niet als iets gebruikelijks klinkt. Je hoort het geregeld over auto’s, maar dit is ook een grotere investering dan een scooter wat maar iets kleins is. Bij Polderscooter betaal je bijna geen extra rente als je de scooter in termijnen wil betalen. Dit is een heel uniek iets, omdat het voor Polderscooter weinig voordelen heeft als een klant ervoor kiest om op deze manier een scooter aan te schaffen.

Ook benieuwd?

Ben jij al een tijdje aan het kijken voor nieuwe scooter, maar kun je het net niet betalen? Overweeg dan de optie om een scooter in de lease aan te schaffen bij Polderscooter. Polderscooter kan alles op zo’n manier adviseren dat het precies past bij jouw budget, maar ook bij de wensen als het gaat om de scooter. Niet ieder persoon past bij dezelfde scooter namelijk, bij Polderscooter vertellen ze u hier graag meer over!