Een webcam cover laten bedrukken voor ons bedrijf

Mijn baas en ik hadden een leuk idee om webcam covers te laten bedrukken door een ander bedrijf. Wij hebben zelf een ICT bedrijf en zijn erg voorzichtig met het benaderen van privé bestanden en nog veel meer. Niet iedereen weet de risico’s van het hacken en het internet. Daarom wilden we als bedrijf een statement maken door verschillende webcam covers te bedrukken met ons logo en een slogan om mensen meer bewust te maken van dit probleem.

Een leuk idee om een webcam cover te laten bedrukken

Met dit idee in ons hoofd zijn we op zoek gegaan naar een bedrijf die webcam covers kon laten bedrukken voor een goede prijs. We zijn naar allerlei verschillende bedrijven geweest die van alles konden bedrukken. Maar de meerderheid zei meteen dat ze nog nooit webcam covers hadden bedrukt. Dus het bleek moeilijker dan gedacht om iemand te vinden. Gelukkig bestaat het internet want daar waren wel genoeg online bedrijven die dit voor ons konden regelen. We hadden verschillende bedrijven benaderd en offerte gevraagd om deze met elkaar te kunnen vergelijken. De offertes stroomde binnen en we begonnen een selectie te maken van de beste bedrijven waar we later uit konden kiezen. Uit de offertes bleek dat maar één bedrijf de beste keuze voor ons was. Dat bedrijf was webcamcovers.nl.

Mooi eindproduct

We hadden een goed gesprek gehad met webcamcovers.nl voor het product dat wij wilden bestellen. Ze vonden het een leuk idee en wilden ons graag helpen. De prijs wat ze vroegen voor de dienst was helemaal niet zo heel hoog, dus hebben we een akkoord gegeven. We zouden over een week de webcam covers binnen krijgen en dat was ook het geval. Ze waren erg professioneel en zagen er goed uit. We kregen tot aan de dag van vandaag leuke reactie op onze webcam covers.

Bezoek de website

Meer weten over de producten en diensten die webcamcovers.nl voor u kan betekenen? Bekijk dan de website via www.webcamcovers.nl voor meer informatie. U kunt daar een gratis account aanmaken en hiermee gemakkelijker betalen.