Ga voor extra opslagruimte in De Bilt naar Opslagman

Opslagruimte in De Bilt komt van pas als je alles al geprobeerd hebt om meer ruimte te scheppen in je (kleine) woning. Als bewoner van een klein appartement of huis herken je het vast wel. In een beperkte ruimte is chaos gemakkelijk een bedreiging. Door gebrek aan opbergruimte stapelen schoenen zich op in de gang, liggen er koffers en sporttassen. Stofzuigers, slaapzakken, luchtbedden, dekens of speelgoed hebben geen vaste plaats. En het werkblad in de keuken staat vol met keukengerei. Maar met een beetje fantasie kun je de chaos bestrijden en nieuwe opslagruimte creëren waar je veel spullen kunt opbergen.

Opslagruimte in De Bilt heel eenvoudig te huren

Ook al doe je nog zo je best in de garderobe in de gang en elimineer je veel kleine decoratie in je appartement, een opslagruimte in De Bilt voorkomt toch echt op de beste manier een rommelig huis daar waar elke centimeter telt. Niks royale garderobe in de gang die veel opbergruimte biedt voor kleding, beddengoed, handdoeken, slaapzak en andere zaken. Met een opslagruimte buitenshuis is het eeuwig en altijd opruimen voor altijd verleden tijd.

Leuk zo’n inloopkast die veel opbergruimte creëert

Een ruimte scheppende variant van de kast met een hoogte van slechts 180 tot 200 centimeter is de inloopkast. De kastruimte achter de kastdeuren kan in een ideale wereld worden omgevormd tot een perfecte opbergruimte met rekken, kledingrails en geprefabriceerde containers. Met een opslagruimte in De Bilt creëer je ditzelfde, maar dan bij Opslagman. Wissel per seizoen van kleding en je hebt een zee van ruimte in je krappe appartement of huis.

Gebruik van de ruimte onder de trap

Als je een trap in huis hebt, heet dat dan. Natuurlijk is de ruimte onder de trap een ideale plek om je (overtollige) spullen op te bergen. Als je een trap zou hebben zou je natuurlijk sterke planken op maat onder te trap bevestigen. Planken bieden ruimte aan boeken, tijdschriften en cd’s. Maar ja, wat moet je dan met dit alles als je helemaal geen ruimte onder de trap hebt omdat je helemaal geen trap in huis hebt? Dan komt een opslagruimte bij Opslagman natuurlijk weer in beeld totdat je meer ruimte in je huis hebt voor de spullen die je wilt bewaren.