Friju
Image default
Business / Transportation and Logistics

Garage Geurtsen, garage in Renswoude

Wanneer u een garage in Renswoude nodig heeft, staat Garage Geurtsen gewoon voor u klaar. Er zijn heel veel verschillende dingen wat u nodig zou kunnen hebben. In ieder geval doen we aan de verkoop van auto’s en hebben we ook speciale occasions waar u uit kunt kiezen. Echter, wanneer een auto heeft die vooral iets lijkt te hebben wat mankeert, kunt u gerust bij ons langskomen voor een servicebeurt bij de werkplaats, onze medewerkers helpen u graag verder. U kunt gewoon een afspraak in onze agenda plannen, daarvoor kunt u bellen of het online regelen. Tot slot staan we ook voor u klaar wanneer u autoschade heeft.

Garage in Renswoude

Als garage in Renswoude kunt u met ieder merk en iedere soort auto bij ons aankloppen. Wanneer uw voorkeur gaat naar een nieuwe auto of occasion, kunnen we deze dus gewoon voor u leveren, zoals we net al genoemd hebben. Het voordeel van een auto bij ons uitkiezen ten opzichte van een dealer is dat we proberen zo onpartijdig mogelijk te zijn, en onze klanten te voorzien van neutraal advies waar ze écht iets aan hebben. Het klinkt namelijk vrij voor de hand liggend, dat autodealers een voorkeur hebben voor hun eigen merk om te verkopen, maar soms laten ze het toch lijken of het niet zo is. En dan staan wij klaar als werkelijk onafhankelijke verkopers. Wij zullen onze klanten niet ompraten met mooie worden die later leeg blijken te zijn, we streven ernaar om werkelijk betrouwbaar advies te geven.

Service en onderhoud

Zoals we net al noemden is het mogelijk om bij ons service en onderhoud te krijgen. We verkopen dus nieuwe en tweedehands auto’s, maar die moeten ook eens in de zoveel tijd een check krijgen of alles nog wel goed werkt! Wij staan zes dagen per week voor u klaar, ook op een zaterdag. Daarnaast houden we rekening met uw werktijden, het is mogelijk om donderdagavond bij ons langs te komen tussen zeven uur ’s avonds en negen uur ’s avonds. Hoe dan ook maken we wel tijd voor u vrij.