Friju
Image default
Business / Transportation and Logistics

Hoera, opslagruimte expert Opslagman nu ook voor jouw opslagruimte in Amsterdam

Opslagruimte in Amsterdam nodig? Dé expert Opslagman heeft nu ook zijn deuren geopend in Diemen! Het nieuwe pand is te vinden in Diemen en voorziet in service en kwaliteit die je gewend bent van de andere 4 locaties in Nieuwegein, Utrecht, Amerongen en Veenendaal.

Wat je mag verwachten van onze opslagruimte in Amsterdam

Je bent bij Opslagman verzekerd van betaalbare en goede opslagruimte in Amsterdam.

Het pand gelegen Diemen, beschikt over een goederenlift zodat je zelf niet je spulletjes de trap op hoeft te slepen. Uiteraard zijn alle opslagruimtes verwarmd en vochtvrij zodat je zelfs je dierbare fotoalbums of documenten met een gerust hart kunt opslaan. 

Ook beschikken de opslagruimtes over 24/7 camerabewaking, zodat er altijd een oogje in het zeil wordt gehouden over je spulletjes.

Zelf heb je dagelijks toegang tot je opslagbox van vroeg in de ochtend tot laat in de avond. En je auto die rij je tot bij de voordeur, zo kan je makkelijk laden en lossen. Er zijn ook steekwagentjes en hondjes te leen, zo loopt je verhuizing op rolletjes!

Opslagbox op maat

Of je nou je hele inboedel wilt opslaan voor de wereldreis die je wilt maken, of je tuinset wilt opslaan voor de wintermaanden, Opslagman heeft opslag op maat; er zijn kleine units beschikbaar vanaf  3 vierkante meter tot grote boxen van 66 vierkante meter.

Geen verborgen kosten en geen opzegtermijn

Al die service tegen een superscherpe prijs, en je zit nergens aan vast. Opslagman is maandelijks opzegbaar, dus geen langlopende contracten en gedoe. Een unit huur je eenvoudig online vanuit je luie stoel. Je kiest de grootte van de opslag, kiest de ingangsdatum en rekent veilig en vertrouwd af via ideal. Daarna ontvang je een bevestigingsmail met je persoonlijke toegangscode tot de unit en bijbehorende instructies. Super simpel, overzichtelijk en transparant! Blijkt het toch dat je meer ruimte nodig had dan je dacht? Geen probleem, verhuizen naar een andere box is zo geregeld. Wil je toch even langskomen om een unit te bekijken? Onze medewerkers in Amsterdam staan voor je klaar en geven je graag een rondleiding. Natuurlijk ben je ook welkom voor advies op maat.