Friju
Image default
Business / Transportation and Logistics

Kernwaarden van rijschool Zoeterwoude

Voor Uniek, een rijschool in Zoeterwoude, zijn een aantal kernwaarden van de bedrijfsfilosofie erg belangrijk. Deze zijn persoonlijke aanpak, kwaliteit, eerlijkheid en geduld. Bij elke rijles, of dit nou een autorijles is of een motorrijles, worden deze kernwaarden toegepast door de autorijschool en motorrijschool.

Persoonlijk

De rijschool in Zoeterwoude probeert altijd een persoonlijke aanpak toe te passen. De instructeurs willen elke leerling persoonlijk kennen, zodat de rijschool te Zoeterwoude goed kan weten wat elke leerling nodig heeft om zijn rijbewijs te halen. Sommige leerlingen hebben namelijk meer begeleiding nodig dan andere leerlingen. Sommige mensen hebben genoeg aan af en toe een aanwijzing, terwijl anderen liever bij elke straat uitgebreid uitleg krijgen.

Kwaliteit

De autorijschool en motorrijschool wil elke leerling een hoge kwaliteit aanbieden. Dit betekent dat elke instructeur van de rijschool in Zoeterwoude een goede opleiding heeft gehad. Ze hebben geleerd om op hoog niveau les geven en hoe ze goed kunnen omgaan met jonge mensen. Veel mensen die rijles volgen willen willen tenslotte zo vroeg mogelijk het rijbewijs halen en zijn nog maar 16 jaar. Hierdoor zullen ze anders op autorijles reageren dan leerlingen van de autorijschool en motorrijschool van 50 jaar oud.

Eerlijkheid

De derde waarde van de rijschool te Zoeterwoude is eerlijkheid bij elke autorijles. Het is belangrijk om tegen leerlingen eerlijk te zijn en het bijvoorbeeld eerlijk te zeggen als iets niet goed gaat. Het is misschien niet altijd even leuk voor de leerling om horen dat hij of zij nog niet klaar is om het rijbewijs te halen, maar het is wel noodzakelijk. Een leerling heeft er tenslotte niks aan om voor een duur examen te betalen en hier vervolgens voor te zakken.

Geduld

Hoe vaak een leerling iets ook fout doet, alle instructeurs gaan hier heel geduldig mee om. Iets kan nooit te vaak worden uitgelegd, vindt de rijschool in Zoeterwoude.