Ketting slot aanschaffen

Een scooter moet je veilig parkeren, daarom is een goed ketting slot aanschaffen van groot belang als je een nieuwe scooter koopt.

 

Waar kun je het beste een ketting slot aanschaffen?

De goedkoopste ketting sloten bestel je online via de webwinkel. Daar heb je de grootste keuze, hier kun je een betrouwbaar en goedkoop ketting slot aanschaffen. Je moet er wel rekening mee houden dat je kiest voor een goede webshop met de juiste leveringsvoorwaarden en een goed retourbeleid. Doorgaans heb je een zichttermijn van 14 dagen, zo zul je niet een verkeerd ketting slot aanschaffen.

 

Waar moet je op letten?

Bij een ketting slot aanschaffen moet je rekening houden met verschillende aandachtspunten, dit zijn de zaken die je tegen zult komen:

 

Een ketting slot aanschaffen of een kabel slot?

Kabel sloten zijn langer en lichter, ze zijn vaak ook minder sterk dan ketting sloten. In de meeste gevallen zal een ketting slot aanschaffen de juiste keuze zijn.

 

Dikte van de schakels

Wanneer je een scooter hebt met kleine wielen of velgen met weinig ruimte moet je opletten met een ketting slot aanschaffen die heel dikke schakels heeft. Dikker is niet altijd beter, let liever op de ART rating in sterren.

 

Alternatieven voor een ketting slot aanschaffen

Naast kettingsloten zijn er ook andere sloten die je kunt overwegen. Sterker nog; voor optimale veiligheid leg je de scooter aan twee sloten!

 

  • Schijfrem slot: Dit is een zeer compact slot die je eenvoudig mee kunt nemen. Er zijn zelfs schijfrem sloten met een ingebouwd alarm.
  • Alarmsysteem: Je kunt ook een alarmsysteem op jouw scooter laten bouwen. Dat lawaai zal de meeste dieven afschrikken.
  • Stuur slot: Dit type slot bevestig je direct aan het stuur, je moet wel het juiste stuur slot voor het juiste merk en type scooter kopen.

 

Een goed ketting slot aanschaffen is een eenmalige investering waar je lang plezier van zult hebben. Bekijk direct de mogelijkheden.

https://www.scooteronderdelenshop.com/