Friju
Image default
Business / Transportation and Logistics

Mantelzorgwoning prijzen worden niet snel weergeven

Mijn familie en ik hebben geprobeerd te zoeken naar de prijzen wat ze vragen voor een mantelzorgwoning, zonder meteen een afspraak te maken. Helaas ging dat niet zo gemakkelijk en hebben we heel lang erover gedaan. De reden voor het zoeken is dat onze opa een dagje ouder wordt en niet meer voor zichzelf kan zorgen. Daarom zijn wij van plan om een chalet bij een van onze familieleden in de tuin te zetten. We weten alleen niet hoeveel het kost.

Op zoek naar mantelzorgwoningen in verschillende prijzen

We zijn al verschillende bedrijven geweest die mantelzorgwoningen aanbieden maar geen prijzen al wilde geven. Dit vonden we erg vervelend, omdat we willen weten waar we aan toe zijn als we met dit grote project gaan beginnen. Bovendien moeten we weten hoeveel het kost, zodat we kunnen kijken of het überhaupt wel door gaat! Nadat we alle bedrijven in de omgeving hadden gehad, had mijn nichtje het idee om te zoeken op het internet. We gingen het internet op en kwamen snel bij verschillende websites waar we gratis offerte kunnen aanvragen. Dit hebben we meteen gedaan en daarna gingen we deze met elkaar vergelijken. Alle prijzen waren ongeveer hetzelfde, behalve die van het bedrijf Wernsen Chaletbouw. Dat bedrag lag lager dan onze budget dat wij konden uitgeven. Toen we dat wisten gingen op afspraak naar Wernsen Chaletbouw om te overleggen over de prijzen voor een mantelzorgwoning bij Chaletbouw Wernsen.

Wernsen Chaletbouw

We kwamen aan op het kantoor van Wernsen Chaletbouw en werden vriendelijk begroet. Nadat iedereen een kopje koffie of thee had gekregen, gingen we naar een kamertje om de details te bespreken. Alles ging erg goed en we hadden het gevoel dat er echt naar ons werd geluisterd qua wensen en behoeften. Na het gesprek hadden we zin in om dit grote project tot realisatie te brengen!

Het eindresultaat!

Na ongeveer een paar maanden is de chalet eindelijk klaar. Hij is precies zo geworden als wij wilden en het is prachtig. Zelfs de opa vond het een geweldig nieuw huis om in te wonen. We kunnen Wernsen Chaletbouw niet genoeg bedanken voor alles!

Meer informatie over Wernsen Chaletbouw? Bekijk dan de website via www.mantelzorg-wernsen.nl.