Friju
Image default
Business / Transportation and Logistics

Minder aanrijdingen met wild? Zo kan het!

Minder aanrijdingen met wild?

Per jaar vinden er gemiddeld in Nederland 7000 aanrijdingen met wild plaats. De gemiddelde materiele schade bedraagt zo’n €2500 per aanrijding. Dit moet en kan minder! Er is gelukkig een oplossing bedacht om de aanrijdingen terug te dringen. Benieuwd wat deze oplossing is? In deze blog vertellen we u alles wat u moet weten.

Wildwaarschuwing: de oplossing

Het bedrijf Traffic Safety Systems is gespecialiseerd in het produceren van wegbebakening en heeft een product op de markt gebracht waardoor er minder aanrijdingen met wild plaatsvinden. Dit product wordt ook wel wildwaarschuwing genoemd. Bij Traffic Safety Systems bestelt u wildwaarschuwing in de vorm van een virtueel hekwerk. Als u dit hekwerk plaatst dan worden de aanrijdingen met 80% vermindert, zonder dat de vrijheid van het wild wordt beperkt. Kortom: het is zeker de moeite waard om wildwaarschuwing aan te schaffen.

Hoe werkt het?

Het virtuele hekwerk als wildwaarschuwingssysteem bevat zogenoemde wildstop sensoren. Deze sensoren worden links en rechts versprongen van elkaar en om de 50 meter langs de weg geplaatst. De sensoren worden op grote afstand geactiveerd door de verlichting van weggebruikers. Hierdoor produceren de sensoren licht en geluid waardoor het wild wegblijft of op tijd wegspring.

Ook een bijdrage leveren aan minderen aanrijdingen met wild?

Heeft u ook interesse in het aanschaffen van de wildwaarschuwing van Traffic Safety Systems? Of heeft u nog vragen of wilt u graag advies op maat? Dan raden we u aan om contact op te nemen met de specialisten van Traffic Safety Systems. Zij helpen u graag verder en geven u advies op maat over de oplossing voor minder aanrijdingen met wild.

https://www.trafficsafetysystems.eu/