Friju
Image default
Business / Transportation and Logistics

Mondial Waaijenberg uw verhuisbedrijf in Ede!

Heeft u verhuisplannen en bent u nu op zoek naar een betrouwbaar verhuisbedrijf in Ede? Mondial Waaijenberg is uw redder in nood! Zij zijn lid van de Erkende Verhuizers, wat aangeeft dat verhuizingen met hen van grote kwaliteit zijn en vertrouwen bij onze klanten oplevert. Door de verhuizing breekt er weer een nieuwe fase aan in je leven. Dit is een hele leuke, spannende, maar ook stressvolle gebeurtenis. Om alles op rolletjes te laten verlopen kunt u Mondial Waaijenberg inschakelen. Zij hebben al sinds 1896 ervaring en zijn uitgegroeid tot een verhuisonderneming die niet alleen nationaal verhuizingen verzorgd, maar ook internationale verhuizingen vlekkeloos laat verlopen.  Dankzij hun lange ervaring zijn zij bekend met de kneepjes van het vak en kunt u zonder slag of stoot verhuizen.

Mondial Waaijenberg, uw verhuisbedrijf uit Ede staat op meerdere fronten voor u klaar!

Dit verhuisbedrijf uit Ede vindt het belangrijk om voor zijn klanten klaar te staan. Als u een medisch probleem heeft of juist ontzettend druk bent door een combinatie van kinderen, werk en de verhuizing en daardoor geen tijd heeft om uw dozen in te pakken dan helpen wij u! Daarnaast draagt Mondial Waaijenberg ook bij aan de inrichting van uw inboedel, het monteren van meubelstukken en het ophangen van de gordijnrail, lampen en schilderijen. Samen met u kunnen wij bepalen wat u nodig heeft en wat uw budget is. Wij sturen een expert bij u langs en die geeft u een beeld over de hele verhuizing. Daarnaast maken wij gebruik van een heel efficiënt en betrouwbare manier van taxeren van uw inboedel, namelijk met behulp van video taxatie. U laat ons uw inboedel zien via uw smartphone en aan de hand daarvan sturen wij een offerte op die voor u van toepassing is.

Wij zijn zuinig op andermans spullen!

“Zuinig op de spullen van een ander!” is het motto van Mondial Waaijenberg. Wij zijn een solide en integere partner op het gebied van verhuizen voor particulieren en bedrijven. Heeft u interesse gekregen in een samenwerking met Mondial Waaijenberg dan kunt u vrijblijvend een offerte opvragen of een informatiepakket aanvragen. Wij versturen die zo spoedig mogelijk naar u op. Daarnaast zijn wij altijd telefonisch bereikbaar en kunt u met al uw vragen bij ons terecht. Onze medewerkers geven vakkundig en eerlijk advies waar u echt wat aan heeft.