Ontvang 5 jaar garantie wanneer u een Novy dampkap koopt

Met een Novy dampkap weet u zeker dat u uitstekende kwaliteit ontvangt. Elk product van dit merk is namelijk met zorg geproduceerd en gaat nog jarenlang mee. Om u hiervan te verzekeren biedt een specialist genaamd Elektro Lommelen vijf jaar garantie op uw aankoop. Beslist u een Novy dampkap te kopen, bijvoorbeeld bij een speciaalzaak als Elektro Lommelen? Dan kunt u erop rekenen dat u vijf jaar volledige garantie ontvangt. Novy draagt kwaliteit nu eenmaal hoog in het vaandel. Wist u overigens dat Novy ook service na de aankoop van een dampkap aanbiedt? De technici en herstellers van Novy staan voor u klaar mocht u een probleem met uw Novy dampkap hebben.

Profiteer van internetprijzen met toonzaal bij dampkap kopen

Bent u van plan om een dampkap te gaan kopen? Dan heeft u hiervoor twee opties. U kunt de dampkap kopen bij een speciaalzaak, maar u kunt hem ook gewoon bestellen via een webshop. U zult echter merken dat de prijzen nogal kunnen verschillen. Gaat u echter uw Novy dampkap kopen bij Elektro Lommelen? Dan zult u merken dat u hier producten aan internetprijzen kunt kopen, zowel via de webshop van deze specialist als in de toonzaal? Het handige hiervan is dat u de dampkap die u op het oog heeft eerst in het echt kan bekijken voordat u deze (online) aankoopt. Zo weet u wat u in huis haalt.

Novy dampkap: dampkamp van een Belgische fabrikant

Door een nieuwe keuken met hoogwaardige dampkap te kopen bij Elektro Lommelen weet u zeker dat u tevreden bent over uw aankoop. Dat geldt al helemaal als u kiest voor een dampkap van het merk Novy. Deze dampkap is geproduceerd door een Belgische fabrikant die al meer dan 100 jaar bestaat. Kortom, een dampkap van Novy is een dampkap van Belgische makelij. Novy is gekend als een Belgische producent van dampkappen en een echte marktleider. Novy produceert immers dampkappen van topkwaliteit, voorzien van gepatenteerd randafzuigtechnologie en geluidsdemping. Novy verkoopt niet alleen dampkappen in België, maar ook in het buitenland wordt mensen aangeraden een dampkap te kopen van dit merk. Bovendien heeft Novy een eigen team van technici en herstellers die u snel van dienst kunnen zijn bij een defect.