Friju
Image default
Business / Transportation and Logistics

Op zoek naar een opslagruimte in IJsselstein?

Wanneer je op zoek bent naar een opslagruimte in IJsselstein maak je natuurlijk gebruik van de opslagruimtes van de Opslagman met vestigingen in Amerongen, Nieuwegein en Veenendaal. En binnenkort zelfs een vestiging in Utrecht.

Redenen voor het huren van opslagruimte in IJsselstein

Het kan zijn dat je opslagruimte in IJsselstein zoekt omdat je gaat verhuizen en je je huis uit moet maar je nieuwe huis nog niet helemaal klaar voor jou is. Dan heb je natuurlijk veel vierkante meters aan opslag nodig. Misschien wil je wel makkelijk een leuk zakcentje bijverdienen door (een deel van) je woning te verhuren gedurende een korte periode per jaar. Bijvoorbeeld via Airbnb. Maar je wilt niet dat je persoonlijke spullen in gevaar komen mocht je onverhoopt en ondanks alle voorzorgsmaatregelen te maken krijgen met al te losbandige types aan wie je je woning of een deel ervan verhuurt. De redenen voor het huren van opslagruimte zijn divers. Maar hoe reken je dan precies uit hoeveel ruimte de opslagruimte in IJsselstein of in één van de andere vestigingen moet hebben?

De grootte van je opslagruimte in IJsselstein berekenen

Gelukkig heeft Opslagman al vaker met dit soort vragen te maken gekregen wanneer mensen een opslagruimte in IJsselstein bijvoorbeeld wilden huren. Daarom is er de opslagcalculator ontwikkeld. Je kunt zelfs kiezen uit drie verschillende soorten opslag calculators voor het berekenen van de juiste (niet te groot en ook niet te klein) ruimte. Je kunt de benodigde opslagcapaciteit berekenen aan de hand van het type woning, het aantal en welke spullen of het aantal verhuisdozen als je al erg ijverig bent geweest. Wanneer je die keuze hebt gemaakt, is het vervolg eigenlijk heel eenvoudig. Je klikt in de volgende velden aan welke keuze(s) voor jou van toepassing zijn en de opslagcalculator rekent het voor je uit. Zo kun je ervan verzekerd zijn dat je altijd een opslagruimte huurt die passend is.

Stel je wilt een opslagruimte in IJsselstein huren omdat je woning verkocht is en je kleiner gaat wonen. Helaas is je nieuwe thuis nog niet gereed voor bewoning en zoek je een manier om je spullen veilig, droog en bewaakt op te slaan. De opslagcalculator rekent snel voor je uit dat je voor al je spullen, als je in een groot vrijstaand huis woont, een ruimte van ruim 60 m3 nodig hebt. De kosten voor de opslagruimte bedragen dan zo’n € 250 per maand. Een schijntje als je bedenkt dat je je huis met een aardige winst hebt kunnen verkopen door soepel te zijn over de uiteindelijke opleveringsdatum. Een win-win situatie toch?