Friju
Image default
Business / Transportation and Logistics

Op zoek naar een schilder in Nijmegen?

Op zoek naar een schilder in Nijmegen? Dan bent u bij ons, Schaepmeester Schilderwerken, aan het goede adres! Inmiddels hebben wij al meer dan 35 jaar ervaring als allround schilder in de omgeving van Wijchen, en dus ook Nijmegen. Wij staan voor zowel kwaliteit als vakmanschap, iets wat gecultiveerd is over de jaren dat wij werkzaam zijn geweest als schilders. Allround schilder houdt in dat wij in principe iedere soort schilderklus die bestaat kunnen aanpakken! Voor zowel binnen- als buitenschilderwerk kunt u bij ons terecht, en voor zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen wij veel betekenen. Wij zijn trots dat we al zo lang werkzaam zijn in dit vakgebied, en willen graag onze klanten zo tevreden mogelijk maken met onze diensten!

Schilder in Nijmegen

Als schilder in Nijmegen werken is dus iets wat we al heel lang doen, maar wat voor klussen kunnen we concreet allemaal voor u uitvoeren? Daar gaan we nu op in. Veel mensen vergeten wel eens hoe veel een nieuwe lik verf kan doen voor de buitenkant van een woning, een appartementencomplex of een bedrijfspand. Vaak ziet het gebouw er weer uit als nieuw, door slechts op een aantal plekken de verf te updaten. Daar hoort mooi binnen- en buitenschilderwerk bij, want mooi zijn van buiten betekent niet perse mooi zijn van binnen! Wij laten ons visitekaartje achter als prachtig lakwerk van hoge kwaliteit, wat bereikt wordt door onze vakbekwame schilders.

Plafondafwerking

Naast binnen- en buitenschilderwerk doen we ook aan plafondafwerking, hoewel de meeste mensen niet altijd omhoog kijken, kan een plafond af te toe toch vies tegenvallen, zeker wanneer het al een hele tijd niet meer geschilderd is. Wij bieden talloze mogelijkheden als het gaat om plafond- en wandafwerking. Wij werken allebei gewoon af, conform uw wensen. Het zou natuurlijk gek zijn als we dat niet volgens uw wensen deden, u bent immers de klant! In het resultaat dat wij leveren, dat van hoge kwaliteit zal zijn, zult u de passie voor ons vakgebied terug zien. Benieuwd? Vraag op onze website een vrijblijvende offerte aan.