Friju
Image default
Business / Transportation and Logistics

Schuifpuien, een wereld van licht

Waarom zijn schuifpuien nodig in een woning? Een veelvoorkomend probleem dat huizen hebben die al vrij oud zijn, is dat ze niet genoeg licht binnen krijgen omdat de ramen te klein zijn. Een goede oplossing hiervoor is de installatie van schuifpuien, waardoor een hele muur ineens licht kan doorlaten. Zeeën van licht die ineens naar binnen stromen en alle donkere hoekjes verlichten. Een woonkamer zonder voelt alleen maar bedompt en krap aan. Juist door deze installatie zal een woonkamer meer rust geven, doordat de connectie met buiten ook versterkt wordt. Bovendien scheelt het op de energierekening, omdat het licht pas later aan hoeft.

Kies voor de schuifpuien van Schipper Ede

Wij van Schipper Ede verkopen schuifpuien van hoogwaardige kwaliteit, die onze klanten veel voordelen geven waar ze eerder nog geen weet van hadden. Zoals we al noemden, verdienen schuifpuien zichzelf terug doordat ze voor een lagere energierekening zorgen. Dit komt niet alleen doordat het licht minder snel aan hoeft om bepaalde ruimtes te verlichten, maar ook doordat schuifpuien hele goede waarden hebben als het gaat om warmte isolatie! Minder warmte lekt steeds weg in de winter, dus er hoeft ook minder gestookt te worden. Ook hebben onze schuifpuien en zeer lange levensduur, en zijn onderhoudsarm. Hierdoor kunnen ze beschouwd worden als een eenmalige investering waar nog jaren later van genoten kan worden.

Allerlei voordelen

We hebben al een aantal voordelen genoemd van schuifpuien waar onze klanten van kunnen genieten, maar er zijn nog meer! Niet alleen verlichten schuifpuien ruimtes, zorgen ze voor een connectie tussen binnen en buiten én besparen ze onze klanten geld door een lagere energierekening en lage onderhoudskosten; maar ze zijn ook geluidsisolerend en nog veel meer! U hoeft niet langer last te hebben van joelende kinderen die in de buurt zitten te spelen of jongeren die continu vuurwerk aan het afsteken zijn. Daarnaast wordt er een heleboel ruimte bespaard doordat de schuifpui alleen heen en weer geschoven hoeft te worden om open en dicht te gaan. Tot slot is een schuifpui gewoon een upgrade die iedere woning nodig heeft om zichzelf modern te mogen noemen.