Taxi Centrale Voorschoten

 

Als u een taxi centrale in Voorschoten nodig hebt hoeft u enkel een belletje te geven en een professionele taxichaffeur zal binnen een kwartje bij u op de stoep staan. Deze kan u met een comfortabele taxiwagen naar de plaats van bestemming brengen. Naast particulier vervoer kan ons taxibedrijf andere transportservices verlenen.

Als u een bedrijf hebt met meerdere vestigingen kunnen we de logistieke problemen die daarbij komen kijken oplossen. Voor leerkrachten die een dagje uit willen met de leerlingen kunnen een taxibus reserveren. Hebt u iets te vieren en wilt u met stijl aankomen? Dan kunt u vervoerd worden in een VIP taxiauto. Voor al onze taxidiensten kunt u een kijkje nemen op onze website.

Taxibedrijf op maat

We zijn een taxibedrijf in Voorschoten dat op maat service verleent. Wilt u bijvoorbeeld met een groep vrienden ergens heen en wilt u met z’n allen kunnen praten tijdens de rit dan is onze taxibus voor acht personen zeer geschikt. Zo kunt u gedurende de reis met elkaar praten en zo extra genieten van een dag uit. Als u een maatoplossing wilt voor een bruiloft waarvoor meerdere familieleden van het treinstation opgehaald moeten worden. Dan kunt u onze taxi centrale in Voorschoten voor een periode inschakelen om alle uitgenodigde gasten op te vangen op het station.

Professionele diensten in Voorschoten

Wilt u nog meer professionele taxidiensten ontvangen in Voorschoten? U kunt ons daarvoor ten alle tijden inschakelen. Heeft u een belangrijke klant die u wilt opvangen, maar sluit het openbaar vervoer niet goed aan op de agenda of vindt u de andere taxi’s niet luxe genoeg? Dan kunt u bijvoorbeeld een VIP taxiwagen bestellen voor uw klant en op die manier een goede indruk achterlaten. Heeft u een vliegtuig om te halen en wilt u snel en veilig aankomen op het vliegveld dan is het mogelijk om ons luchthavenvervoer daarvoor in te zetten. Zo komt u altijd op tijd voor uw reis met onze taxidiensten in Voorschoten.