Friju
Image default
Business / Transportation and Logistics

Vacature utiliteitsbouw

Haldu Groep helpt vakmensen graag aan werk. Zoek jij werk in de bouw, techniek of automotive? Sluit je dan snel bij Haldu aan. Zij beschikken over een groot aanbod vacatures in deze branches. een vacature utiliteitsbouw bijvoorbeeld. Heb je dus ervaring als timmerman, stelleur, metselaar, opperman, afbouw timmerman of opperman? Bekijk alle vacatures in de utiliteitsbouw dan hier en vind een leuke uitdagende baan die bij jouw talent past.

De voordelen van Haldu

Haldu ontzorgt personeel graag. Wat ze hiermee bedoelen? Alles wordt tot in de puntjes voor je verzorgd. Ben jij dat talent waar ze naar op zoek zijn? Dan ontvang jij het volgende:

  • Persoonlijke begeleiding. Van kennismaking tot eerste werkdag én eindevaluatie op het project.
  • Stipte betaling. Elke week precies op tijd je geld.
  • Opleiding tot vakman. Haldu leidt je op tot erkend vakman.
  • De beste opdrachtgevers. Namens Haldu werk je voor A-merk bedrijven. Goed voor je cv!

Solliciteer direct

Haldu Groep koppelt ervaring aan jeugdig enthousiasme én de gezonde ambitie om te winnen, waarmee het fundament gelegd wordt voor duurzame samenwerking met alle betrokkenen. Werken met Haldu betekent dat je profiteert van jarenlange vakkennis, een open cultuur en zekerheid en dat werkt natuurlijk wel zo prettig. Dankzij het professionele platform kun jij aan de slag gaan met het verder ontwikkelen van je talent en ambitie. Haldu heeft zelf de ambitie om de komende jaren nog verder tot een toonaangevende, landelijk opererende speler. Ben je enthousiast geworden over de vacatures die Haldu jou te bieden heeft? Wacht niet langer en solliciteer direct.

https://www.haldugroep.nl/