Werkzaamheden loodgieter

Waar kan een loodgieter u zoal bij helpen? De vraag gaan wij voor u beantwoorden in dit artikel. Veel mensen weten niet precies waarbij ze een loodgieter in kunnen zetten. Om deze reden hebben wij de belangrijkste loodgieterswerkzaamheden onder elkaar gezet, zodat u weet wanneer u uw loodgieter kan inschakelen!

Lekkages

Heeft u last van een lekkage in uw dak of één van uw afvoer- of waterleidingen. Uw loodgieter weet hoe hij deze snel voor u kan verhelpen. Een loodgieter beschikt over verschillende apparatuur waarmee ze lekkages snel kunnen traceren, die zelf moeilijk te vinden zijn. Ook voor lekkages in uw vloerverwarming kunt u recht bij uw loodgieter

Verstoppingen

Wanneer u een verstopping heeft in uw gootsteen of afvoerleiding kan uw loodgieter deze eenvoudig verhelpen. Een verstopping zelf verhelpen kan een vieze en lastige klus zijn. Laat het daarom over aan uw loodgieter. Een loodgieter weet niet alleen hoe hij uw verstopping kan verhelpen, maar kan er daarnaast ook voor zorgen dat uw afvoer niet beschadigd raakt. Dit gebeurt namelijk in veel gevallen, wanneer u dit zelf wilt proberen.

Installatie & onderhoud

voor de installatie van al uw sanitair neemt u ook contact op met de loodgieter. Een loodgieter kan al uw sanitaire voorzieningen voor u  installeren: denk aan de douchecabine, de wc, de kraan en de badkuip. Uw loodgieter weet hoe hij de installatie snel en vakkundig kan doen waardoor u er niet naderhand nog werk aan heeft. In de meeste gevallen is het zo dat – door gebrek aan de kennis – uw sanitair toch niet 100% naar wens kan worden geïnstalleerd door u zelf.

Het onderhoud van uw cv-ketel en sanitaire voorzieningen kunt u ook uit handen laten nemen door uw loodgieter. Door periodiek uw cv-ketel te laten onderhouden zorgt u voor een langere levensduur van uw ketel en zal hij sneller en beter warm worden!

Opzoek naar een loodgieter? Bel de goedkope loodgieter bij u in de buurt voor de professionele hulp!